Faqja Kryesore

Rough Border grirese.jpg mishdjathe senduk-2

Arredo Due

Eksperienca ndër vite ka bërë që Arredo Due të jetë lider në këtë fushë duke ju ofruar një shërbim profesional dhe të shpejtë, transport dhe montim, garanci dhe asistencë të vazhdueshme për çdo klient. Mësoni më shumë

KATEGORITE

Furra Buke

FURRE BUKE

Kuzhine dhe bari

KUZHINE & BAR

Dyqan mishi dhe peshku

DYQAN MISHI & PESHKU

Pasticerie dhe gelaterie

PASTICERI & GELATERI

Supermarkete

MARKET

Pasticeri dhe fastfood

PICERI & FASTFOOD

View this post on Instagram Ju mirëpresim!

Hapur

E Hënë – E Shtunë

8:30 – 17:00

(+355) 67 201 2230

Na kontaktoni

VENDNDODHJA

ADRESA

Rruga Kastriotët, Rrugica e dytë pas Terminalit të ri, tek kthesa e Kamzës

EMAIL

info@arredodue.com.al

Telefon

(+355) 67 20 12 230(+355) 69 88 71 557

I am raw html block.
Click edi

t button to change this html

Showing 1–16 of 196 results