ARREDO & DUE

Pajisje për bar restorante

Cilësia, çmimi dhe korrektësia është motivi ynë.

Rough Border grirese.jpg mishdjathe senduk-2

Arredo Due

Eksperienca ndër vite ka bërë që Arredo Due të jetë lider në këtë fushë duke ju ofruar një shërbim profesional dhe të shpejtë, transport dhe montim, garanci dhe asistencë të vazhdueshme për çdo klient.

Mësoni më shumë

KATEGORITE

Hapur

Hapur

HENE – PREMTE

9AM – 17AM 

(+355) 67 201 2230

Na kontaktoni

VENDODHJA

ADRESA

Rruga Teodor Keko (ngjitur me uren e lumit Lana)

EMAIL

info@arredodue.com.al

Telefon

(+355) 69 887 1557

 
Scroll to Top