Tavolina frigoriferike, vitrina picerie, furrë picash, brumatriçe, grirëse zarzavatesh dhe patatesh, xhiro mishi, friteza, tostier, llamb patatesh, kape aspirimi.

Showing 1–12 of 37 results

Scroll to Top