“Arredo Due është një kompani e themeluar ne vitin 2005

Arredo Due është prej 17 vitesh në tregun shqiptar të shitjes së pajisjeve profesionale të reja për

Bare

 

Restorante

 

Pasticeri

 

Gelateri

 

Piceri

 

Fast-food

 

Furra buke

 

Markete

Tashmë, pas kaq vitesh eksperiencë,

ne zotërojmë një gamë shumë të madhe produktesh të firmave më prestigjioze europiane.

Falë një shërbimi profesional dhe të shpejtë,

ofrojme transport dhe montim garanci për klientët tanë.